La Reptiland București organizăm și Cursuri pentru Copii. După un tur ghidat în “muzeul” nostru viu și interactiv, în care copiii admiră reptilele din terarii și vivarii, plantele exotice din pădurea tropicală și află informații interesante despre acestea, le menținem curiozitatea și dorința de a învăța mai mult prin aceste cursuri și ateliere creative:
Atelier Șerpi
Reptiland și LearnGate aduc copiilor atelierul unic susținut de îndrăgitul biolog Bogdan Matei, care ghidează o interacțiune captivantă și educativă cu o serie de specii de șerpi exotici nepericuloși.
Într-o lume a lui Harry Potter, poți fi convins că Bogdan Matei ar fi printre magicienii care vorbesc limba acestor reptile din ordinul Squamata, pentru că le înțelege perfect. Într-o lume a oamenilor, Bogdan Matei este biolog, zoo educator acreditat și totodată un împătimit crescător și iubitor de reptile, implicit de șerpi.
Cum să îngrijim animalele de companie?
La Reptiland, micii cursanți vor învăța cum să își aleagă, dar și cum să-și îngrijească animalele de companie. Împreună cu studenți pasionați de la la Facultatea de Medicină Veterinară vor afla toate detaliile despre îngrijire, dar vor și interacționa cu astfel de animale de companie: Câini, Pisici, Reptile, Hamster, Iepuri, Broscuțe, Pești.
Frecvență curs: Săptămânal. Durată: 30-40 min. Vârsta minimă: 3-4 ani. Preț: 50 ron.
Atelier Teraristică
Împreună cu designeri florali talentați, dar și cu profesori de biologie pasionați, copiii vor putea participa la un curs interactiv, în care vor învăța tehnici și noțiuni despre pregătirea unui terariu cu plante.
Atelierul de Creație pentru Copii are loc în weekend-uri. Durată: 60 min. Vârstă minimă copii: 3-4 ani. Preț: 70 ron.
Atelier floristică
Cu ajutorul unui designer floral, copiii vor crea un aranjament floral pentru ei sau pentru cineva drag. Cursanții află noțiuni despre creșterea și îngrijirea florilor și informații esențiale pentru realizarea unui aranjament reușit: proporții, cromatică, textură…
Atelier de Creație pentru Copii. Frecvență: Săptămânal. Durată: 30-40 min. Vârsta minimă: 3-4 ani. Preț: 40-60 ron (în funcție de mărimea aranjamentului).
Atelier pictură glow
Copiii pictează și decorează cu materiale fosforescente, apoi mergem în Pădurea noastră Tropicală Magică, unde picturile prind viață.
Atelier Creativ pentru Copii. Frecvență: Săptămânal. Durată: 30-40 min. Vârsta minimă a copiilor: 3-4 ani. Cost: 20-30 ron.
Atelier Tarantule
La atelierul interactiv „Viața secretă a tarantulelor, viermilor și insectelor”, în spectaculosul muzeu de științe Reptiland București, copiii vor deveni „detectivi” ai naturii, vor afla și vedea lucruri uluitoare, „pe viu”, ca niște biologi adevărați. Durată: 2h. Vârsta recomandată: 6-15 ani. Preț: 120-135 ron.
Vă așteptăm la Reptiland București!
Școlile & Grupurile Organizate beneficiază de un Preț special!
Contactați-ne pentru a primi o ofertă!
Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București, sector 1 (vis-a-vis de parcarea Romexpo)
Program: Luni – Vineri: 10:00 – 18:00 (ultima intrare) | Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 19:00 (ultima intrare)
De ce să-ți înscrii Copiii la Cursurile @Reptiland București :
- Cursurile noastre se axează pe principiul „learning by doing” sau „a învăța prin practică”. Copiii învață eficient atunci când sunt angajați în activități practice sau în rezolvarea de probleme concrete, în loc să fie receptori pasivi de informații teoretice.
- Atelierele noastre stimulează curiozitatea și entuziasmul. Copiii curioși sunt mai predispuși să se angajeze în procesul de învățare. Ei pun întrebări, cercetează și explorează pentru a obține răspunsuri, ceea ce contribuie la acumularea de cunoștințe și la dezvoltarea abilităților. De asemenea, vor fi mult mai receptivi să învețe la școală informații din domeniul botanicii, zoologiei, geografiei sau ecologiei.
- Dezvoltă inteligența emoțională. Socializarea cu ceilalți copii și atașamentul emoțional cu animalele și cu natura îi deschid pe copii către o gamă variată de emoții și sentimente (bucurie, mirare, entuziasm, curiozitate, grijă și compasiune, iubire, recunoștință), le dezvoltă empatia și o perspectivă mai largă asupra lumii în care trăiesc.
- Contribuie la dezvoltarea unui hobby. Este extrem de important acest aspect. Nu doar ca să îi sprijine pe copii în alegerea unei cariere în domeniul științelor naturii, ci și pentru a le crește și menține încrederea în ei înșiși și starea de bine (împlinire, satisfacție, stabilitate emoțională), precum și pentru a le crea oportunități de socializare cu alți copii cu pasiuni similare.