Ateliere Teraristică

Unde?

Reptiland, Bulevardul Expoziției nr 1C, București

Când?

Sâmbătă și Duminică
Ora 12:00
Durata: 45 de min

Cine?

Copii

Preț?

  • 70 lei (acces atelier; preţul NU include vizitarea expoziţiei);
  • 100 lei (preţul biletului include atelierul şi vizitarea expoziţie).

Atenție! Locurile sunt limitate!

Costul biletului reprezintă strict participarea la atelier și este același și pentru copii și pentru părinții care îi însoțesc.

Explorează Lumea Fascinantă a Terariilor la Reptiland Bucureşti!

Terariile cu plante sunt mici ecosisteme, create în recipiente transparente din sticlă, care conţin plante, pământ, elemente vegetative și, uneori, elemente decorative. Aceste minunății de mini grădini reprezintă o modalitate captivantă de a aduce natura în interiorul casei tale și de a crea un mediu autentic, ușor de îngrijit.

La Reptiland Bucureşti, copiii îşi pot crea propriul terariu cu plante vii şi pot învăţa de la experţii noştri cum să alcătuiască, îngrijească şi dezvolte un terariu de mici dimensiuni (așezarea straturilor de pământ, așezarea corectă a plantelor, elemente de artă florală, cromatică, textură, proporții). Terariile oferă un spectru variat de plante, de la suculente și bromelii, până la ferigi și mușchi, iar cei mici vor realiza un mini-ecosistem plin de viață și culoare.

Materiale folosite: bol de sticlă (diferite dimensiuni), tipuri specifice de substrat, plante suculente, materiale de decor.

Atelierele de Teraristică sunt o oportunitate minunată pentru cei mici de a explora, crea și învăța într-un mediu plin de imaginație, iar participarea la aceste ateliere este o modalitate excelentă de a-şi stimula creativitatea și curiozitatea, într-un spațiu sigur și încurajator pentru dezvoltarea intelectuală. Aceştia vor descoperi bucuria de a crea și îngriji propriul ecosistem şi vor aduce natura mai aproape de ei.

Vino la Reptiland unde imposibilul devine posibil!