Informații utile vizitatori

Cum ajungi la Reptiland?

Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București, 012244 (vis-a-vis de parcarea Romexpo)
Locația este foarte aproape de Piața Presei Libere.

Cu autobuzul

Trec liniile de autobuz: 335, 131, 783, 205, 361 (până la staţia “Piaţa Presei Libere”).

Cu metroul

Trece linia de metrou M2 (până la staţia Aviatorilor, de unde puteți lua autobuzele 331, 361, 131 până la staţia “Piaţa Presei Libere”).

Cu tramvaiul

Trece linia 41 (până la staţia “Piața Presei Libere”)

Cu mașina

Din centrul orașului, sunt în jur de 20-30 de minute cu mașina (în funcție de trafic) via DN1A şi DN7, în apropierea Romexpo. Foarte aproape de locație există o parcare mare, cu plată (5 RON/oră).

Program de vizitare

Luni - Vineri: 10:00 - 17:00
(ultima intrare)
Sâmbătă - Duminică: 10:00 - 18:00
(ultima intrare)

Grupurile școlare pot face rezervări de la ora 09:00.

Prețuri

Pachet Basic

 • 1 Copil 50 RON
 • 1 Adult 60 RON
 • 1 Pensionar 30 RON
 • 1 Student (preț special) 30 RON

  Pe baza carnetului de student

Copiii sub 4 ani au acces gratuit

Promoțional

 • 1 Copil 30 RON

  Happy Hour - Marți și joi

 • 1 Adult 50 RON

  Happy Hour - Marți și joi

Grupuri

 • Școli Preț special
 • Grupuri > 5 persoane 40 RON

Pachet Family

 • Pachet Family 2 (1 adult, 1 copil) 100 RON
 • Pachet Family 3 (2 adulți și 1 copil sau 1 adult și 2 copii) 140 RON
 • Pachet Family 4 (2 adulți și 2 copii) 170 RON
 • Pachet Family 5 (2 adulți și 3 copii) 200 RON

Reguli de vizitare

 1. Biletele sunt valabile pentru o singură intrare la Reptiland, în data la care au fost emise, pentru întreaga perioadă a programului de vizitare. Ieşirea din incintă este considerată echivalentă cu încheierea vizitei, iar în eventualitatea în care doriţi să reintraţi, va trebui să achiziţionaţi un alt bilet.
 2. Returnarea contravalorii biletelor achiziţionate va avea loc doar în situaţii excepţionale, când din motive obiective accesul vizitatorilor nu este permis în incinta Reptiland pe parcursul programului de vizitare.
 3. În vederea asigurării bunăstării fizice şi psihice a animalelor din colecţia Reptiland şi pentru prevenirea oricăror evenimente şi incidente de natură să aducă prejudicii materiale şi/sau morale instituţiei (inclusiv animalelor din colecţia acesteia) şi/sau vizitatorilor, aceştia au obligaţia de a respecta următoarele interdicţii:
 • să nu întreprindă acţiuni care pot duce la traumatizarea animalelor;
 • să nu depăşească limitele admise pentru apropierea de Terarii, limite marcate prin bariere şi garduri de protecţie, precum şi prin panouri de avertizare; aceste limite sunt stabilite pentru siguranţa vizitatorilor, în cazul unor reacţii neaşteptate ale animalelor, cât şi pentru asigurarea confortului psihic al animalelor respective;
 •  să nu provoace, să nu irite sau să nu stimuleze animalele prin producerea de zgomote puternice (strigăte, lovirea geamurilor, barierelor, gardurilor cu diverse obiecte etc) sau gesturi care au potenţialul de a agita animalele (alergarea de-a lungul perimetrului amplasamentelor, fluturarea obiectelor de îmbrăcăminte etc.);
 • să nu consume alimente decât în spaţiile special amenajate din incinta Reptiland;
 •  să nu fumeze decât în spaţiile special amenajate din afara spatiului Reptiland;
 • să nu aprindă focuri şi să nu utilizeze instalaţii sau obiecte care ar putea constitui o sursă de foc deschis;
 • să nu consume alcool în incinta Reptiland;
 • să nu arunce deşeuri decât în locurile special amenajate;
 •  să nu introducă animale de companie (indiferent de specia, talia, vârsta şi sexul acestora, precum şi de metoda folosită pentru controlul animalului – lesă, cuşcă de transport etc.) în incinta Reptiland (prezenţa acestor animale influenţează în mod negativ comportamentul animalelor :le agită, le irită, le sperie etc., în funcţie de specie);
 •  să nu lase nesupravegheaţi copiii cu vârsta mai mică de 14 ani;
 •  să nu deterioreze mobilierul urban, peretii, barierele de protecţie, Terariile şi alte mijloace fixe şi mobile puse la dispoziţia vizitatorilor sau la care vizitatorii au acces;
 • să nu intre în spaţii şi zone în care accesul publicului este interzis;
 • să nu aibă o atitudine deranjantă sau necorespunzătoare faţă de ceilalţi vizitatori şi de angajaţii Reptiland.
Accesul vizitatorilor în afara orelor de program este interzis.

4. Copiii cu vârsta mai mică de 14 ani nu au acces în incinta Reptiland decât însoţiţi de minimum un însoţitor adult, care are obligaţia de a-i supraveghea permanent.

5. Vizitatorii au obligaţia de a respecta semnificaţia panourilor cu mesaje de avertizare.

6. Vizitatorii au obligaţia de a folosi doar traseele destinate special publicului. Accesul în alte spaţii şi zone în afară de cele destinate vizitării este strict interzis. Zonele restricţionate sunt marcate cu panouri de avertizare vizibile.

7. Vizitatorii au obligaţia de a păstra curăţenia în incinta Reptiland .

8. Vizitatorii pot realiza fotografii, materiale video şi audio cu aparate proprii, fără a fi necesară o aprobare prealabilă şi fără a plăti o taxă suplimentară, respectând în acelaşi timp regulile din prezentul regulament.

9. Reprezentanţii presei scrise şi mass-media vor putea realiza interviuri, fotografii, materiale video şi audio doar după înştiinţarea prealabilă a conducerii Reptiland şi acordul acesteia.

10. În cazul încălcării regulilor din prezentul regulament sau a tulburării ordinii şi liniştii publice prin acţiuni de altă natură, personalul din cadrul Reptiland va interveni imediat, atrăgându-i atenţia persoanei în cauză să aibă un comportament adecvat şi, dacă e nevoie, solicitându-i să părăsească imediat incinta. Dacă este cazul se poate apela la intervenţia organelor de linişte publică, pentru restabilirea ordinii publice sau pentru aplicarea măsurilor corespunzătoare persoanelor care au încălcat legea.

11. Persoanele responsabile pentru prejudiciile cauzate prin distrugerile provocate bunurilor Reptiland (inclusiv animalelor şi plantelor) vor răspunde pentru acestea.

12. Intrarea în Reptiland cu animale de companie, indiferent de specia, talia, vârsta şi temperamentul acestora, este STRICT INTERZISĂ.

13. Intrarea în Reptiland cu trotinete, biciclete, triciclete (cu și fără pedale), patine cu rotile, role, skateboarduri, hoverboarduri şi orice alte mijloace de locomoție de acest gen este STRICT INTERZISĂ.SINGURELE EXCEPŢII ADMISE sunt cărucioarele pentru copii şi scaunele cu rotile utilizate de persoane cu dizabilităţi.

14. Reptiland nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciun incident soldat cu prejudicii materiale şi/sau morale aduse vizitatorilor, incident rezultat în urma nerespectării regulilor din prezentul regulament.

15. Pentru orice alte INFORMAŢII SUPLIMENTARE, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 0742 622 226 de luni până vineri, între orele 08:00 şi 16:00.

Ești pregătit pentru o nouă aventură?