Reptiland, o aventură educațională de neegalat pentru întreaga familie

Natură, Viață, Cunoaștere

Reptiland - o aventură educațională pentru întreaga familie

Reptiland este locul unde copiii văd cât de frumoasă și diversă este lumea în care trăim și cât de multe locuri de pe Pământ merită vizitate. Am creat Reptiland cu gândul la toți copiii care vor avea șansă să vadă mai întâi lumea și apoi să o cunoască.   

Reptiland București ar putea fi caracterizat drept un muzeu modern de științe ale naturii, dar este mult mai mult de atât! Ar putea fi caracterizat drept un loc unde poți viziona permanent expoziții de reptile și plante exotice, dar este mai mult de atât! 

La Reptiland te bucuri de adevărate ecosisteme în miniatură, cu zeci de specii de plante exotice vii și de reptile vii, ce trăiesc în terarii și vivarii automatizate, de mari dimensiuni, care reproduc habitatul lor natural. 

Ai parte de o experiență inedită de explorare și relaxare în mijlocul orașului aglomerat și poluat. 

Reptiland este creat în spiritul respectului față de natură și de biodiversitate și are ca scop promovarea acestor valori în rândul publicului larg.

expozitii de reptile reptiland bucuresti

Reptiland București – un altfel de muzeu de științe ale naturii

Veți păși într-un muzeu viu și interactiv în care veți admira peste 40 de specii de reptile și zeci de specii de plante exotice. Din respect pentru natură, reptilele sunt prezentate publicului în cadrul lor natural, în terarii de mari dimensiuni ce se autosusțin, într-un microclimat special gândit pentru a recrea habitatul acestora. 

În acest muzeu modern de științe naturale, pe lângă expozițiile permanente de reptile vii și plante tropicale vii, copiii au ocazia să fie și exploratori sau detectivi ai naturii, nu doar observatori. Asta datorită atelierelor speciale în care interacționează, în deplină siguranță, cu șerpi, amfibieni sau tarantule. Copiii au ocazia să afle lucruri uluitoare despre reptile și insecte și să le observe direct, „pe viu”, ca niște biologi adevărați.

🔬🌿 Hai să descoperim împreună secretele naturii la Reptiland! 🦎🌺Muzeul nostru de științe naturale oferă experiențe educaționale unice copiilor de orice vârstă! 

Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București, 012244 (vis-a-vis de parcarea Romexpo)

Program de vizitare:  Luni – Vineri: 10:00 – 17:00 (ultima intrare).  Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 18:00 (ultima intrare).