cursuri si ateliere pentru copii Bucuresti - Reptiland

Atelierele pentru Copii @Reptiland: Învățare prin Distracție

Niciun copil nu va refuza să învețe dacă procesul este plăcut, stimulativ și captivant. Metodele didactice pot fi uneori plictisitoare, dificile sau învechite, însă atunci cand combini „educația” cu „divertismentul”, învățarea se transformă într-o experiență captivantă.

Atelierele pentru Copii organizate de Reptiland București au la bază conceptul Edutainment. Scopul atelierelor este de a stimula curiozitatea și de a crește implicarea participanților, transformând învățarea într-o experiență interactivă și distractivă.  

După un tur ghidat în “muzeul” nostru viu și interactiv, în care copiii admiră reptilele vii din terarii și vivarii, plantele exotice din pădurea tropicală și află curiozități despre acestea, le menținem dorința de a învăța mai mult prin aceste cursuri și ateliere creative:

  • Atelier de teraristică – copiii învață cum să creeze propriul terariu de mici dimensiuni și, la final, pleacă cu propriul terariu cu plante  acasă.
  • Atelier de floristică – copiii învață cum să creeze aranjamente florale și pleacă acasă cu aranjamentul făcut chiar de ei; 
  • Atelier de creație artistică – copiii desenează și pictează în culori glow, apoi propriile lucrări sunt “aprinse” în pădurea tropicală magică; 
  • Atelier de îngrijire a animalelor de companie – copiii interacționează cu animalele de companie și învață cum să le îngrijească.
  • Atelier “Totul despre Șerpi” – o interacțiune captivantă și educativă cu o serie de specii de șerpi exotici nepericuloși.

Expozițiile de reptile vii și plante exotice, precum și participarea la unul sau mai multe ateliere creative îi vor face pe copii mai receptivi la orele de botanică, zoologie, geografie sau ecologie. 

Mai mult, cursurile unice și atelierele creative Reptiland stimulează în rândul copiilor un proces de învățare continuă. Aceștia pot fi inspirați să-și dezvolte un hobby și, ulterior, poate chiar o carieră în domeniul științelor naturii. 

În plus, dincolo de aspectul educațional și profesional, hobby-urile îi ajută pe copii și pe adolescenți să-și crească încrederea în ei înșiși, să-și dezvolte inteligența emoțională și să se adapteze mai bine social.

Mai multe informații despre cursurile organizate de noi, aici: https://reptiland.ro/cursuri-unice-pentru-copii/ 

Vă așteptăm în vizită! 

 Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București, sector 1 (vis-a-vis de parcarea Romexpo).

Urmăriți-ne pe: Facebook | TikTok | Instagram | Youtube