Atelier „Totul despre șerpi”

Unde?

Reptiland, Bulevardul Expoziției nr 1C, București

Când?

28 iulie și 25 august 2024, ora 11:00 și 13:00. Atelierul durează o oră.

Cine?

Copii și adulți.

Preț?

70 lei (în limita locurilor disponibile). Prețul biletului nu include vizitarea expoziției.

Atenție! Locurile sunt limitate!

Costul biletului reprezintă strict participarea la atelier și este același și pentru copii și pentru părinți.

Vino la Reptiland unde imposibilul devine posibil!

Ți-ai dorit vreodată să trăiești scena din Harry Potter, în care geamul care te desparte de animalele aflate în captivitate nu mai există iar tu poți să interacționezi direct cu ele?

Sună extraordinar și aproape imposibil. Cum ar fi dacă ai trăi o astfel de experiență rară?

Reptiland și LearnGate aduc copiilor atelierul unic susținut de îndrăgitul biolog Bogdan Matei, care ghidează o interacțiune captivantă și educativă cu o serie de specii de șerpi exotici nepericuloși.

Într-o lume a lui Harry Potter, poți fi convins că Bogdan Matei ar fi printre magicienii care vorbesc limba acestor reptile din ordinul Squamata, pentru că le înțelege perfect. Într-o lume a oamenilor, Bogdan Matei este biolog, zoo educator acreditat și totodată un împătimit crescător și iubitor de reptile, implicit de șerpi.

Vino la Reptiland să trăiești tu însuți aventura!

 Vei putea interacționa tu însuți cu pitonul tigru (birmanez), boa constrictor, boa de nisip, șarpele de porumb și pitonul regal. 

Vei afla informații despre biologia șerpilor, ce sunt și unde trăiesc șerpii, cât de justificată este teama noastră față de ei, cum ne putem învinge frica de șerpi și multe alte lucruri captivante.

Nu pierde ocazia de a participa la atelierul interactiv „Totul despre șerpi”, de a descoperi lumea fascinantă a acestora într-un cadru deosebit, un proiect oferit de Reptiland și LearnGate.

Disclaimer: Șerpii cu care se realizează interacțiunea în cadrul atelierului „Totul despre șerpi” sunt crescuți în condiții de siguranță. De asemenea, aceștia sunt total nepericuloși fiind special antrenați de mici pentru interacțiunea cu publicul conform ultimelor standarde ce privesc bunăstarea animalelor, aplicate în toate grădinile zoologice moderne unde au loc astfel de activități educaționale.

Vino la Reptiland unde imposibilul devine posibil!