activitati copii bucuresti

Excursie Școlară de 1 Zi la Reptiland București

Dragă profesor în căutare de idei de excursii școlare în București, ai ajuns în locul potrivit! 

Îți recomandăm o excursie tematică de o zi la Reptiland București! 

Am adus pădurea tropicală și vietăți de pe 5 continente în inima capitalei:

🐊 Peste 40 de specii de reptile vii, în terarii mari și paludarii automatizate, în care am recreat habitatul lor.

🌴Zeci de specii de plante și flori tropicale în terarii automatizate de mari dimensiuni.

Veți avea parte de o excursie spectaculoasă, captivantă, educativă, interactivă. Vă garantăm o experiență inedită, care va fi atât pe placul elevilor din clasele primare și gimnaziale, cât și pe placul liceenilor. 

La Reptiland vezi Discovery în direct, nu prin ecrane digitale!

Excursia școlară de o zi poate include:

  • Tur ghidat, în care elevii admiră reptilele vii, plantele exotice și află informații și curiozități despre acestea. Terariile de mari dimensiuni, în care trăiesc reptilele, ca la ele acasă și plantele exotice, se autosusțin cu ajutorul tehnologiei – au sistem de irigare automat, sistem de iluminare care simulează automat ciclul zi/noapte și sunt monitorizare prin aplicații de la distanță. 
  • Cursuri unicat: Cum să îngrijim animalele de companie? Cum să-mi construiesc propriul terariu? La Reptiland, elevii învață cum să-și aleagă, cum să-și îngrijească animalele de companie. Mai mult de atât, interacționează și cu astfel de animale de companie: Câini, Pisici, Reptile, Hamsteri, Iepuri, Broscuțe, Pești. De asemenea, cursanții învață tehnici și noțiuni despre realizarea unui terariu.
  • Ateliere interactive: Atelier de Floristică, în cadrul căruia copiii învață cum să creeze aranjamente florale, iar la final îşi iau operele acasă + Atelier de Creație Artistică în care copiii desenează și pictează în culori glow, apoi propriile lucrări sunt “aprinse” în pădurea noastră tropicală magică.

 📚Nu ratați ocazia de a oferi elevilor o experiență inedită de învățare:

  • Experiența observării reptilelor vii și plantelor exotice în mediul lor natural, ca într-o enciclopedie vie, îi va ajuta pe copii să își dezvolte imaginația și creativitatea.
  • Elevii vor valorifica informațiile acumulate la biologie (botanică, zoologie, biogeografie, epigenetică, ecologie) și vor fi mai curioși să aprofundeze anumite subiecte.
  • Valori importante sunt promovate explicit și implicit în timpul excursiei școlare, precum grija pentru natură și biodiversitate, utilizarea tehnologiei în folosul naturii. Astfel, copiii vor învăța să devină cetățeni ai planetei responsabili și implicați.
🏛️ Oferim un preț special școlilor! Contactați-ne pentru a primi o ofertă pentru excursiile școlare pe care le organizați!

Adresă: Bulevardul Expoziției, București 012244 (vis-a-vis de parcarea Romexpo)

Program : Luni – Vineri: 10:00 – 17:30 | Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 19:30.

Urmăriți-ne pe: Facebook | TikTok | Instagram | Youtube

 🚌📚#Excursii Școlare București #Aventură & Învățare #Excursii cu Clasa 2024 #Explorare & Învățare #Excursii Scolare 2024  #Excursii de o Zi