Locuri de Vizitat în București cu Copiii? Hai la Reptiland București!

Bucureștiul este un oraș vibrant, plin de istorie și cultură, dar și de locuri deosebite de vizitat cu copiii. Unul dintre cele mai recente și captivante locuri pe harta distracției pentru copii este Reptiland București.

Acest fragment din jungla amazoniană, în care trăiesc ca la ele acasă reptile vii și plante exotice, a devenit rapid o destinație de neratat pentru micii exploratori și părinții lor.

La 10 luni de la inaugurare, Reptiland a captivat inimile a peste 40.000 de vizitatori.

Reptiland București nu este doar o simplă expoziție de reptile vii și plante exotice vii

…este o aventură într-un tărâm unde fascinația întâlnește educația. Vizitatorii sunt invitați să pășească într-o lume unde pot întâlni de la șerpi și pitoni impozanți, până la cameleoni colorați, iguane misterioase și țestoase simpatice. 

Fiecare colț al Reptiland este gândit să ofere o experiență „wow”, atât pentru copii, cât și pentru adulți, garantând o zi memorabilă pentru întreaga familie.

Expozițiile sunt concepute pentru a fi interactive, permițând vizitatorilor să se apropie în siguranță de animale și chiar să participe la sesiuni de hrănire sub supravegherea experților.

Părinții apreciază ocazia de a oferi copiilor lor o lecție de biologie vie, în timp ce copiii sunt încântați de întâlnirea directă cu aceste creaturi uimitoare.

Mai mult, la Reptiland București organizăm în fiecare weekend cursuri unice pentru copii.

După un tur ghidat în “muzeul” nostru viu și interactiv, în care copiii admiră reptilele din terarii și vivarii, plantele exotice din pădurea tropicală și află informații interesante despre acestea, le menținem curiozitatea și dorința de a învăța mai mult printr-o serie de cursuri unice și ateliere creative. Detalii aici.

Pentru cei interesați să exploreze acest univers fascinant, Reptiland București este deschis zilnic. Programul și tarifele de vizitare sunt disponibile aici. Este recomandată rezervarea în avans, mai ales în weekenduri și în perioadele de vacanță.

Feedback-ul primit de la vizitatori este o dovadă a faptului că Reptiland merită adăugat în topul locurilor de vizitat cu copiii în București.

Iată câteva dintre recenziile primite pe Google Maps:

„A fost o experiență plăcută pentru toată familia. Copii de 4 ani și jumătate și 2 ani au fost încântați de animale. Nouă părinților ne-a plăcut foarte mult interacțiunea cu personalul expoziției care ne-au oferit multe informații despre animale și expoziția în sine. Nota 10 pentru personal.
La sfârșitul expoziției am participat și la atelierul de creație în care am decorat un cameleon cu materialele puse la dispoziție. Expoziția era destul mare cu multe șopârle, iguane și cameleoni, țestoase, pești și șerpi. Am petrecut 2h lejer acolo.”

„Recomandare bună pentru vizitat cu copiii. Reptilele arată sănătoase și par bine îngrijite. Angajați drăguți și prietenoși, puteai afla o grămadă de informații interesante de la ei, merită să sa îi întrebați și să ascultați. Drăguță și ideea atelierului pentru copii, inclus.”

 „O locație încântătoare atât pentru cei mici cât și pentru cei mari (familie 2 adulți și 2 copii de 6, respectiv 1.5 ani). Chiar și cea mica a fost încântată. Parcare cu plata disponibilă în apropriere. Ghidul povestește cu pasiune și trezește interesul tuturor cu detalii relevante despre exponate. Atelierul de la final oferă șansă de reală conectare în familie/grup.”

„O experiență inedită atât pentru copii cât și pentru părinți. Un loc „altfel” pentru iubitorii de natura în mijlocul capitalei. Felicitări organizatorilor! Felicitări și îndrumătorilor care au răspuns la toate curiozitățile copiilor.”

Reptiland București reprezintă o opțiune extraordinară pentru părinții sau bunicii care caută activități educative și distractive pentru copii. Nu ratați ocazia de a explora această oază de natură din inima orașului. 

Vă așteptăm!

Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București, sector 1 (vis-a-vis de parcarea Romexpo).

Program de vizită: Luni – Vineri: 10:00 – 17:30 | Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 19:30.

Urmăriți-ne pe: Facebook | TikTok | Instagram | Youtube