Noile Ateliere Reptiland pentru Săptămâna Verde și Școala Altfel

Reptiland București extinde programele educative pentru Săptămâna Verde și Școala Altfel cu noi ateliere captivante, distractive și educative:

    • Atelier de floristică. Copiii învață cum să creeze aranjamente florale și pleacă cu aranjamentul făcut chiar de ei acasă. 

    • Atelier de creație. Copiii desenează și pictează în culori glow, apoi propriile lucrări sunt “aprinse” în pădurea noastră tropicală magică. Copiii pleacă cu propria operă acasă.

Acestea se adaugă celor două ateliere cu care v-am obișnuit deja:

    • Atelier de îngrijire a animalelor de companie. Copiii interacționează cu animalele de companie și învață practic despre îngrijirea lor.

    • Atelier de teraristică. Copiii învață cum să creeze propriul terariu de mici dimensiuni. La final, pleacă cu propriul terariu acasă.

Mai multe despre turul ghidat și atelierele propuse de noi pentru Săptămâna Verde și Școala Altfel, aici:

https://reptiland.ro/saptamana-verde-si-scoala-altfel/

Alegeți să vizitați Reptiland în cadrul programelor „Școala Altfel” și/sau „Săptămâna Verde” și veți avea parte de o experiență inedită, interactivă, educativă.

Școlile beneficiază de un preț special. 

Pentru a primi o ofertă pentru excursiile școlare pe care le organizați, puteți suna la 0744.346.196, sau scrie pe office@reptiland.ro.

Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București 012244 (vizavi de parcarea Romexpo) Dacă folosiți Waze apăsați aici și se deschide direct traseul dorit.  

Program: Luni – Vineri 10:00 – 17:30; Sâmbătă și Duminică 10:00 – 19:30