Pe 1 iunie, copiii au acces gratuit la Reptiland București

În inima Bucureștiului, printre clădiri și agitația urbană, se află o oază de natură exotică și aventură educativă: Reptiland. Acest spațiu expozițional unic în România oferă o experiență de neegalat pentru întreaga familie.🌿🐍

Pe 1 iunie, copiii au acces gratuit în această minunată lume a reptilelor și plantelor exotice.

La Reptiland București, copiii trăiesc Discovery în direct.

Reptiland oferă copiilor o experiență unică, interactivă, multisenzorială, care îi va captiva și îi va învăța despre lumea fascinantă în care trăim.

Reptiland este ca o fereastră către jungla amazoniană.

Copiii pot vedea reptile vii și plante exotice vii de pe toate continentele lumii. Pot observa de aproape și în siguranță șerpi, pitoni,  iguane, broscuțe țestoase și crocodili. Vietățile exotice trăiesc în terarii de mari dimensiuni și în ecosisteme etajate (apă și pământ) care reproduc în detaliu habitatul lor nativ. Alături de reptile, copiii vor descoperi o pădure tropicală iluminată în culori neon, unde zeci de specii de plante exotice își dezvăluie frumusețea. 

Reptiland este locul perfect pentru a învăța despre biodiversitate și ecosisteme naturale.

Ateliere Unice pentru Copii.

De Ziua Copilului, susținem și ateliere de creație cu acces gratuit – copiii pictează și decorează cu materiale fosforescente și lucrările lor prind „strălucire” în pădurea noastră tropicală magică. 

De asemenea, în aceeași zi organizăm și ateliere de teraristică (preț bilet: 70 lei), în cadrul cărora copiii îşi creează propriul terariu cu plante vii suculente şi învaţă de la experţi cum să alcătuiască, îngrijească şi dezvolte un terariu de mici dimensiuni. 

Peste 40.000 de vizitatori au trecut pragul Reptiland, iar feedback-ul a fost excelent. Atât copiii, cât și adulții sunt încântați de ceea ce descoperă la Reptiland. 

Așadar, pe 1 iunie, adu-ți copiii la Reptiland București și oferă-le o experiență memorabilă! 

Vă așteptăm pe Bulevardul Expoziției nr 1C, București, 012244.

Program 1 iunie 2024: 10:00 -19:00 (ultima intrare).

Copiii beneficiază de acces gratuit, iar prețul unui bilet pentru adulți este 50 ron.

Urmăriți-ne pe Facebook | TikTok | Instagram | Youtube pentru a fi la curent cu evenimentele noastre!