excursii scolare, grupuri de copii

Pentru educatorii și profesorii care doresc să ofere copiilor excursii școlare memorabile…

La Reptiland București, oferim copiilor ocazia de a trăi o aventură educațională de neegalat. 

Combinând expoziția de reptile vii și plante tropicale cu atelierele creative și interactive, grupurile de tineri curioși vor avea parte de o experiență distractivă și interactivă de învățare, în spiritul protecției și grijii față de mediul înconjurător. 

Începem cu un tur ghidat, în care copiii descoperă fascinantă lume a reptilelor, explorând terariile și vivariile noastre în care își au casa: iguane roșii și verzi, șopârle gecko, dragoni de apă, crocodili (caimani), pitoni, broscuțe și pești…Apoi, copiii se aventurează într-o pădure tropicală cu zeci de plante exotice vii din întreaga lume, iluminată special, în culori neon.

După acest tur ghidat în “muzeul” nostru viu și interactiv, le menținem copiilor curiozitatea prin unul dintre aceste cursuri și ateliere creative:

  • Cursul despre Îngrijirea Animalelor de Companie îi învață pe copii responsabilitățile și bucuriile ce vin odată cu îngrijirea unui animal de companie. Ghidați de studenți dedicați de la Facultatea de Medicină Veterinară, participanții vor avea șansa de a interacționa cu o varietate de animale, de la câini și pisici, până la reptile și iepuri.
  • Construiește-ți Propriul Terariu! este un curs interactiv unde copiii, alături de designeri florali, învață să creeze un mini-ecosistem într-un terariu. Aceasta este o ocazie excelentă de a învăța despre viața plantelor și despre cum să le îngrijești într-un mediu semi-închis.
  • Atelierul de Floristică le oferă copiilor ocazia de a crea un aranjament floral personalizat, învățând despre arta floristică, despre cum să crească și să îngrijească florile, precum și despre elementele esențiale ale unui aranjament reușit din punct de vedere estetic.
  • Atelierul de Pictură Glow aduce magia în viața copiilor, permițându-le să picteze și să decoreze cu vopsele fosforescente. Apoi, în pădurea noastră tropicală magică, aceste creații prind viață sub lumina specială. 
  • Atelierul de Șerpi este o oportunitate rară pentru copii de a interacționa direct cu șerpi exotici nepericuloși, sub îndrumarea pasionatului biolog Bogdan Matei. Acest atelier educativ oferă o perspectivă realistă a vieții acestor reptile fascinante, într-un cadru sigur și controlat.

După o vizită la Reptiland București, copiii devin mult mai receptivi să învețe la școală informații din domeniul botanicii, zoologiei, geografiei sau ecologiei. În plus, aceștia pot fi inspirați să urmeze în viitor o carieră în domeniul științelor naturii.

Invităm școlile și grupurile organizate să descopere lumea noastră captivantă, oferind prețuri speciale.

Pentru mai multe detalii și pentru a rezerva o excursie școlară memorabilă, vă rugăm să ne contactați la office@reptiland.ro

Vă așteptăm să descoperiți jungla amazoniană din inima Bucureștiului!

Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București, sector 1 (vis-a-vis de parcarea Romexpo).

Program de vizită: Luni – Vineri: 10:00 – 17:30 | Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 19:30.

Urmăriți-ne pe: Facebook | TikTok | Instagram | Youtube