scoala de vara reptiland

Școala de Vară Reptiland: o aventură educațională de neegalat 

Dragi părinți, educatori și profesori, vara asta, la Reptiland București, continuăm activitățile captivante și educative pentru copiii de toate vârstele: tururi ghidate prin jungla amazoniană, cursuri și ateliere interactive. 

La Reptiland București puteți admira expoziții permanente de reptile vii și plante tropicale vii

Reptilele trăiesc în terarii și paludarii automatizate, de mari dimensiuni, în condiții similare cu cele din habitatul lor natural și pot fi admirate în deplină siguranță. 

Plantele exotice pot fi admirate în pădurea misterioasă, colorată cu lumini neon și în vivarii de mari dimensiuni, cu efecte speciale (aburi).

Într-un spațiu răcoros, întins pe o suprafață de 1000 mp, pe Bulevardul Expoziției nr 1C, București, veți păși într-un adevărat sanctuar al naturii sălbatice. 

Școala de Vară Reptiland deschide o poartă către explorări captivante, activități educative antrenante și unice.

După un tur ghidat al expozițiilor, în care copiii află curiozități despre reptile și plante, echipa Reptiland le menține dorința de a învăța mai mult prin aceste ateliere:

  • Atelier de teraristică – copiii învață cum să creeze propriul terariu de mici dimensiuni și, la final, pleacă cu propriul terariu cu plante acasă. Atelierele au loc în fiecare Sâmbătă și Duminică.
  • Atelier de creație artistică – copiii desenează și pictează în culori glow, apoi propriile lucrări sunt “aprinse” în pădurea tropicală magică.
  • Atelier de îngrijire a animalelor de companie – copiii interacționează cu animalele de companie și învață cum să le îngrijească.
  • Atelier “Totul despre Șerpi” – pe 28 iulie și pe 25 august 2024, copiii au parte de o interacțiune captivantă și educativă cu o serie de specii de șerpi exotici nepericuloși.
  • Atelier “Totul despre Șopârle” – pe 14 iulie și pe 11 august 2024, copiii pot interacționa cu Iguana roșie sau verde, șopârla Gecko (se poate cățăra pe orice suprafață), Basiliscul (supranumită și „șopârla Iisus”, datorită abilității sale de a merge pe apă) și alte specii interesante. 

Școlile și grupurile organizate au parte de prețuri speciale! 

Organizatorii programelor “Școala de Vară” sau “Grădinița de Vară” sunt invitați să trimită un e-mail la office@reptiland.ro pentru a primi o ofertă personalizată.