Atracții pentru Copii în București? Hai la Reptiland!

Descoperă una dintre cele mai interesante atracții pentru copii din București: Reptiland! 

De la deschiderea din 15 iunie 2023, peste 40.000 de vizitatori au trecut pragul Reptiland și feedback-ul a fost excelent. “Wow!” este cel mai des cuvânt pe care îl vei auzi la noi!

La Reptiland, copiii mici și mari au ocazia să facă o incursiune în lumea tropicală și în lumea reptilelor de pe toate continentele globului…Chiar în centrul Bucureștiului!

Reptiland București este cea mai mare expoziție permanentă cu reptile vii din România! Copiii pot observa peste 40 de specii de reptile în mediul lor de viață. Siguranța este garantată, reptilele trăind în terarii de sticlă de dimensiuni medii și mari. Copiii le pot observa de aproape și pot citi sau afla de la ghidul nostru informații captivante despre acestea. 

Printre exponate se numără: cel mai mare piton reticulat din România, care măsoară 6 metri și cântărește 60 de kilograme; doi pitoni albinoși; șopârlele lui Isus sau șopârlele „care merg pe apă”; dragoni chinezești de apă, specie de  șopârle agamide; o pereche de Tegu argentinieni; aligatori cu botul rotund (caimani)…și multe altele. 

În aceeași locație se află și cel mai mare acvaterariu din România. Copiii vor fi mega-încântați de pești vii, fosforescenți și de broscuțele galbene.

La Reptiland București avem peste 1000 de m2 de teraristica pură. Terariile automatizate recreează exact mediul de unde provin reptilele – mențin o anumită temperatură și o anumită umiditate, simulează ziua cu noaptea. Reptilele sunt foarte fericite, căci trăiesc în lux, mai ceva ca la ele acasă.

La Reptiland, copiii învață în timp ce se distrează! Fie că vin alături de părinți și/sau bunici, fie că ajung cu ocazia unei excursii școlare sau evenimente precum Școala Verde și Școala Altfel, copiii au parte de o aventură educațională de neegalat! La Reptiland, copiii văd Discovery în direct! Sunt încântați și când văd în imagini, la TV sau pe YouTube tot felul de vietăți și plante, darămite când le văd pe viu! Entuziasmul este maxim! 

Mai mult, la Reptiland București se organizează și ateliere pentru copii, în cadrul cărora vin și construiesc terarii mici și medii, află cum se îngrijesc tot felul de animale de companie sau ateliere în care copiii învață totul despre șerpi de la biologi și interacționează în siguranță cu aceștia. Cursurile desfășurate de noi inspiră și dezvoltă imaginația și creativitatea.

Așadar, adaugă Reptiland pe lista cu “top 3 atracții pentru copii în București” sau “top 3 locuri de vizitat cu copiii în București”! Va fi o experiență “wow” atât pentru copii, cât și pentru voi, adulții! Garantat!

Vă așteptăm: 

Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București, 012244 (vis-a-vis de parcarea Romexpo)

Program: Luni – Vineri 10:00 – 17:30; Sâmbătă și Duminică 10:00 – 19:30 

Bilete: online sau la sediu.

Facebook | TikTok Insta | Youtube

#atractii copii bucuresti #activitati copii bucuresti #locuri de vizitat #obiective turistice bucuresti  #muzeu #expozitii